joomla templates

ecoclima

A+ R A-

Traductor de forta

Detalii produs

F1108; F1125; F1142; F1157
Traductor masurarea fortei de compresiune pana la 2500 kN

Celulele hidraulice de sarcină sunt folosite în combinaţie cu un dispozitiv de masurare a presiuni pentru a măsura forţele. Dispozitivele de masurare a presiunii independente pot fi indicatoare de presiune, senzori de presiune sau alte dispozitive de măsurare dotate cu contacte electrice.

În conformitate cu suprafaţa pistonului, forţa care acţionează asupra sa este transferata fluidului hidraulic şi de acolo prin tub la dispozitivul de masurare a presiunii .Relaţia directă dintre presiune, forţă şi suprafata pistonului permite gradarea într-o varietate de unităţi, de exemplu : kN, kg, t, m3 sau litri.Conversia forţei in presiune impune ca forţa sa acţioneze vertical şi central pe piston, care nu trebuie să fie expus la orice alte forţa de împingere sau tracţiune.

Linia care face legătura între celula de sarcină şi dispozitivul de măsurare este un tub rigid cu montaj direct sau un tub flexibil pentru alte tipuri de asamblare.

Notă : Dispozitivele hidraulice de măsurare sunt umplute cu lichid hidraulic într-un mediu vidat. Din acest motiv, o garanţie a bunei funcţionări este data numai de unităţile complet asamblate si corespunzator etanşate.

Caracteristici :

- pentru forţele de compresie
- temperatura nominala -25 la + 90° C
- carcasa oţel cromat
- precizie 1% din cu instrumente de măsurare a presiunii clasa 1,0 şi 23° C
- funcţionare fără alimentare cu energie

Aplicatii:
- Măsurarea forţelor la : masini de ridicat , ascensoare , cricuri, troli , palane , grinzi , ferme , prese
- Masurarea tensiunii la frânghii şi benzi
- Măsurarea cuplului
- Monitorizarea conţinutului la silozuri, rezervoare prin măsurarea greutatii, etc.

 

Search

Parteneri

Parteneri